, Blog

Nepít je normální - videa

Spusťte si videospoty: Nepít je normální.

Spoty kampaně Nepít je normální, zaměřené na zvýšení povědomí o nebezpečí konzumace alkoholu, jsou dostupné ze stránek České televize po zadání odkazu www.nepitjenormalni.cz nebo přímo ze stránky s přehledem jednotlivých dílů:

  • Těhotné                                                                            
  • Dospělí 
  • Děti 

Trojici dvouminutových spotů Kampaně Nepít je normální připravila v České televizi tvůrčí producentská skupina vzdělávací tvorby a nových formátů Aleny Müllerové v režii Rozálie Kohoutové a Sofie Šustkové. Pořady byly připraveny v partnerství s Úřadem vlády České republiky (odborem protidrogové politiky), Všeobecnou zdravotní pojišťovnou a Ministerstvem zdravotnictví. Spolupracovali i odborníci - adiktologové.

Spoty měly premiéru v iVysílání 19. října 2019. Na stránkách České televize je možno k pořadům diskutovat - diskuse určená divákům ke vzájemné diskusi je otevřena u jednotlivých videí. Videozáznam Zahájení kampaně Nepít je normální zveřejnilo Ministerstvo zdravotnictví na svém kanálu YouTube. Tiskové konference spojené s promítáním a besedou se účastnila i národní protidrogová koordinátorka Jarmila Vedralová.

#nepitjenormalni


NOVÉ na tomto webu, 29. 2. 2024: Zpráva o alkoholu v České republice 2023OTEVŘÍT BLOG